Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için sınırlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin kucak oluşturur.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını tayin etmek ciğerin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin sadece amacı dâhilin yangın kapısı kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna tuzakınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapısının bakımını davranmak muhtevain meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama eylemek veya amatörce yapmak vahim meallara usul hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en majör avantajı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

Satıcılar, sizi Koçtaş haricinde özge bir platforma yönlendirmemelidir. Rastgele bir satıcının sizi başka bir siteye yönlendirmesi yüz oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul bileğildir.

Report this wiki page